5 Mayıs 2025 Pazartesi


12:08   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRAN ŞÜPHELININ PANSIYON GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı, GÖZALTı SÜRESI BIR GÜN UZATıLDı   11:41   CHP`NIN 38`INCI OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı… İMAMOĞLU`NDAN TÜM SORULARA TEK YANıT: “HALKıN ADALET DUYGUSUNA AÇıK BIR IHANET”   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"   11:26   ÖZGÜR ÖZEL, MARC COOLS ILE GÖRÜŞTÜ   11:03   EKREM İMAMOĞLU: “BUGÜNE KADAR KIMINLE GÖRÜŞTÜYSEM İSTANBUL`UN MENFAATI IÇIN GÖRÜŞTÜM, HAKKıMDA HIÇBIR ŞEY BULAMADıNıZ”   14:50   DEM PARTI DIYARBAKıR İL EŞ BAŞKANı ŞAHIN: “SıRRı SÜREYYA ÖNDER TÜRKMEN GELENEĞININ SON TEMSILCISI”   14:19   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SELIN SAYEK BÖKE: "SALDıRGANıN KIM OLDUĞU, KIMLERLE IRTIBAT HALINDE OLDUĞU DERHAL ORTAYA ÇıKARıLMALıDıR"   14:18   TÜRK-İŞ GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ALEMDAR`DAN "IŞÇI MEMURUN AMIRI OLAMAZ" GÖRÜŞÜ BILDIREN YÖK`E TEPKI: “EMEĞE VE ALıN TERINE YÖNELIK BU KÜÇÜMSEYICI ANLAYıŞıN HUKUKI GEÇERLILIĞI YOKTUR”   14:18   ROMANYA`DA HALK, CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI IÇIN OY KULLANMAYA BAŞLADı; SEÇIMLER AŞıRı SAĞıN GÖLGESINDE GERÇEKLEŞTIRILIYOR   14:16   CHP`NIN KONYA MITINGI… KONYALı VATANDAŞ: “KONYA`DA BU KADAR KALABALıĞıN OLMASı ARTıK MEVCUT IKTIDARıN ÇOK GEÇERLI OLDUĞUNU GÖSTERMIYOR"   14:14   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ÖZGÜR ÇELIK: "BU ALÇAKLıĞı YAPANıN DA YAPTıRANıN DA IKI ELIMIZ YAKASıNDA"   14:10   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı: ŞAHSıN, 2004`TE IKI ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜĞÜ VE 2020`DE ŞARTLı TAHLIYE ILE SERBEST BıRAKıLDıĞı BELIRLENDI   14:08   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR KESIM INSAN EĞER BU IKTIDARA KARŞı BIRINE YÖNELIK SUÇ IŞLEME EĞILIMINDE BULUNUYORSA CEZASıZ KALACAĞıNA DAIR BIR INTIBA EDINIYOR"   14:01   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... BURHANETTIN BULUT: "BU ORGANIZE LINÇ KÜLTÜRÜNÜN SORUMLUSU SADECE YUMRUĞU ATAN DEĞIL; YıLLARDıR BU IKLIMI BESLEYENLERDIR"   13:58   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "HIÇBIR SALDıRı HALKıN IRADESINI TEMSIL EDEN GENEL BAŞKANıMıZ ÖZGÜR ÖZEL`I VE CHP`YI SINDIREMEYECEK"   13:57   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... MUHARREM İNCE: "BU SALDıRıNıN SORUMLULARı BIR AN ÖNCE TESPIT EDILEREK YARGı ÖNÜNDE HESAP VERMELIDIR"   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "TESADÜF DIYENIN AKLıNA ŞAŞARıM"   13:53   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... GÖKÇE GÖKÇEN: "BÖYLE ALÇAKÇA SALDıRıLARLA KORKUTABILECEĞINI ZANNEDENLER BÜYÜK HÜSRANA UĞRAYACAKLAR"   13:50   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... GÜLIZAR BIÇER KARACA: "BU TÜR PROVOKASYONLARıN, ÜLKEMIZIN DEMOKRASI VE HUKUK MÜCADELESINE GÖLGE DÜŞÜRMESINE ASLA IZIN VERMEYECEĞIZ"   13:47   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: “ŞAHSıN 2004 YıLıNDA ÇOCUKLARıNı ÖLDÜRMEKTEN DOLAYı SABıKASı VAR”  
 
     
   

Belediye Bütçesinin Yüzde 1’i Yoksullara


CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’de belediyeciliği yeni bir boyuta taşıyacaklarını söyledi.

 

Tarih : 26 Şubat 2019 Salı 13:25   Okunma : 547

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit,  Fuat Morel, Batıkent ve Barbaros mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Abdullah Özyiğit, Barbaros Mahallesi’ndeki toplantıda, şehir içinde, mahalle aralarında kalan atölye ve işyerlerinin durumunu ve yeniş sanayi siteleri ihtiyacını değerlendirdi.

Geçtiğimiz yıllarda, küçük esnafın bir araya toplanacağı bir arazi belirlendiğini ancak Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AKP ve MHP’nin ortak kararıyla o arazinin konut alanına çevrildiğini ifade eden Abdullah Özyiğit,  “Küçük esnafın sorunlarını çözmek yerine rantı önceledikleri için bazı işler askıya düştü. Şimdi biz ise küçük esnafımızın sorununu Büyükşehir Belediyesi ile beraber çözeceğiz.  Alt birim belediyesi olarak yapacağımız işler sınırlı. Ancak seçimlerde Büyükşehir’i de kazanırsak işte o zaman Mersin’in rengini değiştiririz. Örneğin seçimlerden sonra otobanın üst kısmında Yenişehir sınırları içerisinde bulunan bir bölgede Mobilyacılar Sitesikurmayı hedefliyoruz. Bu sözü geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımız Sayın Vahap Seçer vermiştir. Mersin’i merkezi hükümetin yatırımlarına ihtiyaç duymadan çok daha güzel yerlere taşıyabiliriz” dedi.

‘İHTİYAÇ DUYAN HER EVE YARDIM ELİMİZ UZANACAK’

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Batıkent Mahallesi’ndeki toplantıda da belediye başkanı olduğunda uygulayacakları sosyal projeleri anlattı.

Yenişehir’de belediyeciliği yeni bir boyuta taşıyacaklarını belirten Abdullah Özyiğit şunları söyledi: “Önceliklerimiz arasında çocuklarımız ve gençlerimiz olacak. Yenişehir’de bir çocuğumuz yatağa aç girdiğinde uyuyamamalıyız. 17 yaşında bir çocuğumuz intihar ettiğinde kendi çocuğumuzun yüzüne bakamamalıyız. İşte biz böyle bir belediyecilik yapmayı düşünüyoruz.  Yenişehir Belediye Başkanı olduğumda ilçemizde bulunan her eve gireceğiz ve gelir düzeyini, ihtiyaçlarını, engellisi ya da hastası olup olmadığını belirleyeceğiz. Sorunları kanunların verdiği yetkiye dayanarak, belediye bütçesinin yüzde birini sosyal yardımlara ayırma yöntemiyle çözeceğiz.  Bunu yaparken de sağ elin verdiğini sol elin görmeyecekanlayışıyla yapacağız. Bizim amacımız belediyeyi yukarıdan aşağıya değil, aşağıdan yukarıya yönetmektir. Meclis üyeleri sizlerin temsilcisidir. Dolayısıyla sizlerin isteklerini yerine getirmekle yükümlülerdir. Meclis sizden gelen kararları önem sırasına göre değerlendirecek ve karar altına alacak.”

PAZARCILARDAN SPOR TESİSİ SÖZÜ

Yenişehir’de hemşerilik duygusunu ve aidiyet duygusunu geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Abdullah Özyiğit, bunu da vatandaşların daha çok spor yapmasını, daha çok kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlik yapmasını sağlayarak gerçekleştireceklerini söyledi

Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmanın ardından, mahalle sakinlerinin soru ve taleplerini dinledi. Bir çocuğun futbol sahası talebini dile getirmesinin üzerine Özyiğit, dinleyiciler arasında yer alan Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur’a seslenerek, “Başkan arsayı belediye olarak biz ayarlayalım. Üst yapısını da pazarcılar odası olarak siz karşılayın” dedi.  Pazarcılar Odası Başkanı Batur’dan ‘neden olmasın başkanım’ yanıtını alan Özyiğit, “İşte bu dayanışmadır. Hemşehrilik bilincinin oluşmasına bir katkıdır”şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  abdullah özyiğit, yenişehir, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA