24 Haziran 2025 Salı


16:01   ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI: “ETKIN PIŞMANLıĞı BıRAK, SON PIŞMANLıK FAYDA ETMEYECEK. BU MILLET SANA HESAP SORACAK”   13:13   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GıDA GÜVENLIĞINE SıKı TAKIP   11:15   BÜYÜKŞEHIR’IN DESTEKLERI ÜRETIME BEREKET, YETIŞTIRICILERE CAN SUYU OLUYOR   11:07   MHP GENEL BAŞKANı DEVLET BAHÇELI, 5 AY SONRA TBMM’DE GRUP TOPLANTıSıNDA   09:30   İRAN MEDYASı, TAHRAN’ıN SABAH SAATLERINDE İSRAIL’E DÖRT DALGA HALINDE FıRLATTıĞı FÜZE SALDıRıSıNıN ARDıNDAN, İSRAIL ILE ATEŞKESIN BAŞLADıĞıNı ILAN ETTI   09:19    ERDEMLI EMEKLI EVI ÜYELERI MERCAN BILIM MERKEZI’NI GEZDI   12:20   BAIN & COMPANY TÜRKIYE’DEN 500 MILYAR DOLARLıK ENERJI DÖNÜŞÜM FıRSATı   12:15   DıŞ KAYNAKLı SATıŞTA TALEP PATLAMASı: DIJITALLEŞME HıZ KAZANıRKEN, İNSAN TEMASı HALA EN KRITIK UNSUR   12:10   BÜYÜKŞEHIR’IN ‘TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI’ GEÇMIŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDIYOR    12:06   CHP’LI KıŞ :BORÇ BATAĞı DERINLEŞIYOR FAIZ, İCRA, BATıK KREDI REKORDA   12:01    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KAPADOKYA GEZISI   11:57   AHBİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: İHRACAT HACMINDE EN GÜÇLÜ İVMELENMEYI CEZAYIR, BELÇIKA VE FILISTIN’DE YAKALADıK   11:45   KÜLTÜR PARK MERSINLILERIN NEFES ALMA NOKTASı   11:16   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER: "RTÜK’ÜN YAPTıRıM KARARLARıNıN YÜZDE 51’I DANıŞTAY’DAN VIZE ALAMıYOR"   09:07   CHP TEKIRDAĞ’DA MEYDAN OKUDU: “ADAYıMı BıRAK, SANDıĞı GETIR”   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 19 BIN TON TıBBI ATıĞı BERTARAF ETTI   12:23   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:20   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:10   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI  
 
     
   

Özgür Özel: "Yemeği Melih Gökçek yedi hesabı Mansur Yavaş ödesin diyorlar"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı’na ziyaret etti. Özel’e Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer, Umut Akdoğan, Jale Nur Sümbüllü ve İbrahim Arslan eşlik etti.

 

Tarih : 31 Temmuz 2024 Çarşamba 12:27   Okunma : 688

(ESKİŞEHİR) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir`de; SGK`nın belediyelere yazı göndermesine ilişkin “Bir darbe girişimi ile karşı karşıyayız. Darbe halkın seçtiklerini işlevsiz kılmaktır. Şimdi yaşanan ise mali darbe girişimidir. Biz bu belediyelerin büyük bölümünün sizden devraldık. Bu Ankara`nın vergi borcunu şişiren Melih Gökçek, adam tek bir kuruş ödememiş ki. Daha önce belediyeler AKP`deyken borçlarını ödememiş çünkü onlara af çıkarılmış. Şimdi de yıllardır yapmadıklarını yapıyorlar. Belediyeleri CHP`ler aldı diye ‘faizini ödesin` diyorlar” dedi.

Burada açıklama yapan Özel, Eskişehir`in en önem verdikleri illerden bir tanesi olduğunu belirterek "Bozkırın ortasında bir cennet yarattılar Yılmaz Büyükerşen ile birlikte" dedi.

"Yemeği Melih Gökçek yedi hesabı Mansur Yavaş ödesin diyorlar"

Özel şöyle konuştu:

“Malum iktidar partisi CHP`nin belediyelerdeki başarılarından inanılmaz rahatsız, ne yapacaklarını şaşırdılar. Ama geçmişte ittifakla aldığımız şehri bu sefer ittifaksız aldık. Bu halk dostu belediyeciliğe gösterilen güvendi. Bunu hazmetmek yerine iktidar ‘biz bu belediyeleri nasıl çalıştırmayız` diye düşünüyor. Bir darbe girişimi ile karşı karşıyayız. Darbe halkın seçtiklerini işlevsiz kılmaktır. Şimdi yaşanan ise mali darbe girişimidir. Geçen sefer İstanbul`da yaptılar hepimiz Ekrem Başkan`a sahip çıktık ve millet o darbeyi püskürttü. Şimdi bütün belediyelere SGK`dan yazı yolladılar. Teker teker herkese icra kağıdı geliyor. Biz bu belediyelerin büyük bölümünün sizden devraldık. Bu Ankara`nın vergi borcunu şişiren Melih Gökçek adam tek bir kuruş ödememiş ki. Daha önce belediyeler AKP`deyken borçlarını ödememiş çünkü onlara af çıkarılmış. Şimdi de yıllardır yapmadıklarını yapıyorlar. Belediyeleri CHP`ler aldı diye ‘faizini ödesin` diyorlar. Yemeği Melih Gökçek yedi hesabı Mansur Yavaş ödesin diyorlar.

Saygı gösterecekleri yerde mali yönden elimizi kolumuzu bağlayacaklar, hizmet edemez hale getirecekler ve ‘CHP hizmet etmiyor görüyor musunuz` diyecekler. Millet bunu görmeyecek mi? Kötülükle siyaset olmaz. Millet askeri darbenin yargı darbenin karşısında durduysa bunun da durur.

"Kötü planlar yapanlar, halkın kararına karşı duranlar kaybedecek"

Millet aksatanı da biliyor hizmeti yapanı da biliyor. Ben bu mali darbe girişimine karşı boyun eğmeyeceğimizi ve bu kötülüğe karşı mücadele edeceğimizi ilan ediyorum. İyiler, dürüstler, çalışkanlar ve halktan yana olanlar kazanacak. Kötü planlar yapanlar, halkın kararına karşı duranlar kaybedecek. Ben milletimizi bu kötülüğün karşısında iyilikle, güzellikle ve belediye başkanlarımızın yapacağı hizmetlere destek olarak bu mali darbe girişimini püskürtmeye davet ediyorum.

Somali`de hayatını kaybeden asker ve usta tiyatrocu Genco Erkal için başsağlığı dileyen Özel, “Genco Erkal bir cumhuriyet sanatçısıydı. Türkiye`nin en önemli tiyatro sanatçılarından bir tanesiydi. Onu da muhalif kimliğinden dolayı üzdüler. Çok üzgünüz, hepimizin başı sağ olsun.” dedi.

"Biz çaresiz ve parasız kalsak da bu üstü örtülü katliam yasasındaki talimatı uygulamayacağız, bir tane cana kıymayacağız"

Sokak hayvanları hakkında düzenlenen kanun hakkında ise Özel şunları söyledi:

“Bir sokak köpeği sorunu var evet ama bundan iktidar sorumlu. Aşırı üremeye bir çare üretmeden köpeklerin bu şehirde yarattığı sorunu durduramayacağımızı veteriner hekimler söylüyor. Sorunun yükünü belediyelerin sırtına bırakmak gibi bir anlayış yok. Önce oraya ‘öldürün hayvanları` yazdılar. Biz karşı çıktık sildirdik. Şimdi de yükü belediyelere yıktılar ama para vermiyorlar. Biz çaresiz ve parasız kalsak da bu üstü örtülü katliam yasasındaki talimatı uygulamayacağız, bir tane cana kıymayacağız. CHP yaşatmak için var. CHP insan haklarını, hayvan haklarını savunuyor. Gücümüz yettiğince barınak yaparız, kısırlaştırırız, sahiplendiririz. Gücümüz yetmediğinde sorumlu ise iktidardır bunu da milletimize anlatırız.”

 

 






Paylaş :
Etiketler :  CHP, Özgür Özel

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA