22 Aralık 2025 Pazartesi


10:02   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   10:32   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   09:45   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   06:20   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:03   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:55   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:40   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:13   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:02   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:49   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:38   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:50   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:37   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:30   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”  
 
     
   

Silifke Belediyesi, Öğrenci Kent Lokantası`nı hizmete açtı


Silifke Belediyesi, Anadolu Lisesi karşısında Öğrenci Kent Lokantası`nı hizmete açtı. Lokantada yemekler, 20 liradan satışa sunuldu. Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Fiyatların hızla arttığı, bir öğle yemeğinin lüks haline geldiği bir dönemde, bu tür sosyal hizmetlerin büyük önemi var" dedi.

 

Tarih : 10 Nisan 2025 Perşembe 11:10   Okunma : 303

(MERSİN) - Silifke Belediyesi, Anadolu Lisesi karşısında Öğrenci Kent Lokantası`nı hizmete açtı. Lokantada yemekler, 20 liradan satışa sunuldu. Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Fiyatların hızla arttığı, bir öğle yemeğinin lüks haline geldiği bir dönemde, bu tür sosyal hizmetlerin büyük önemi var" dedi.

Silifke Belediyesi, kent merkezinde açtığı Kent Lokantası`nın ardından, öğrencilerin yoğun olduğu Yeni Mahalle`de Öğrenci Kent Lokantası`nı hizmete aldı. 

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Anadolu Lisesi karşısındaki lokantayı ziyaret etti. 

Öğrencilere yemek ikramında bulunan Turgut, lokantada öğrencilerin öğle yemeğini sadece 20 liraya yiyebildiğini belirtti.

Öğrencilerle yemek yiyen ve sohbet eden Turgut, şunları kaydetti:

"Esentepe`de okullar bölgesindeyiz. Bu bölgede 9 okulumuz var. 5 tanesi lise, 2`si ortaokul, 2`si ilkokul. 3 binin üzerinde öğrencimiz burada eğitim görüyor. Öğrenci Kent Lokantamızı hizmete açtık. Tüm öğrencilerimize yemek hizmetlerimizi en iyi şekilde vereceğiz. Çocuklarımızın iyi öğrenmesi için önce karınlarının tok olması lazım. İyi beslenmeleri gerekiyor. Biz bunu sağlayacağız. Çok mutluyuz ve gururluyuz. Öğrencilerimizin memnuniyeti bizleri daha çok mutlu ediyor. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onları çok seviyoruz.

"Eğitim hayatlarını desteklemeyi amaçlıyoruz"

Sosyal belediyecilik hizmetlerimiz arasında önceliğimiz bu öğrencilerimize öğlen yemeği vermek. Fiyatların hızla arttığı, bir öğle yemeğinin lüks haline geldiği bir dönemde, bu tür sosyal hizmetlerin büyük önemi var. Belediye olarak öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunarak, eğitim hayatlarını desteklemeyi amaçlıyoruz. Bu sayede gençlerimiz, her gün belirlenen lezzetli ve doyurucu bir menüye küçük bir ücret karşılığında erişebiliyor. Sadece 20 lira karşılında yemek veriyoruz. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla halkımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu bizim için gurur verici bir adım. Öğrencilerimize ve kentimize hayırlı uğurlu olsun."

"Öğrencilerimizin böyle bir hizmete erişebilmesi, eğitimde fırsat eşitliği açısından çok değerli"

Emekli öğretmen?Mustafa Yanmaz da, "Bir eğitimci olarak çok duygulandım. Ekonomik sıkıntılar içerisinde öğrencilerimizin böyle bir hizmete erişebilmesi, eğitimde fırsat eşitliği açısından çok değerli. Belediyemizi tebrik ediyorum" diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA