3 Temmuz 2025 Perşembe


15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!    15:26   CHP TARSUS İLÇE GENÇLIK KOLLARı TARAFıNDAN 2 TEMMUZ ANMA PROGRAMı DÜZENLENDI    09:35   KADıNLARı GÜÇLENDIREN ‘PAZARTESI BULUŞMALARı’ SÜRÜYOR    17:28   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:56   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:50   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”   15:36   BÜYÜKŞEHIR, MODACı DILEK HANIF İLE MERSINLI KADıNLARıN DOKUMALARıNı BULUŞTURDU   15:04   TARLADA ÇÜRÜYECEKTI, SOFRALARA ULAŞTı   13:54   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN’DAN 2 TEMMUZ SIVAS KATLIAMı ANMA MESAJı   13:48   TOROSLAR’DA EMEKLILERE SOHBET EVI GELIYOR   13:45   PARIS TRABZONLULAR DERNEĞINDEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’E TEŞEKKÜR ZIYARETI    10:20   GÜLCAN KıŞ’TAN YANGıN ÇıKıŞı: “ORMAN YOKSA HAYAT YOK, BU VURDUMDUYMAZLıĞA ARTıK YETER!”   08:59   MERSIN İLE ÇIN’IN XıNıNG KENTI ARASıNDA ‘KARDEŞ ŞEHIR PROTOKOLÜ’ İMZALANDı   08:50   ADANA VE MERSIN’DEN ADıYAMAN’A VEFA   22:15   MERSIN OSB’YE ÇINLI HEYETTEN ÖVGÜ    17:35   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:35   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

Başkan Seçer, Güneykent Pazar Yeri’ni Ziyaret Etti


Her fırsatta yurttaşlar ve esnafla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip, çözümler geliştiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu sefer de Toroslar İlçesi Güneykent Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Pazar yerinde 7’den 70’e her yaştan yurttaşla görüşen ve gerçekleştirdiği halkçı projelerle Mersinlilerin takdirini toplayan Seçer, bu pazar ziyareti esnasında da yurttaşların aynı ilgi ve sevgisi ile karşılandı. Seçer, Güneykent Pazar Yeri ziyaretinin ardından, Güneykent Mahalle Muhtarlığı ile Toroslar İlçesi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

 

Tarih : 14 Haziran 2025 Cumartesi 21:12   Okunma : 228

Her fırsatta yurttaşlar ve esnafla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip, çözümler geliştiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu sefer de Toroslar İlçesi Güneykent Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Pazar yerinde 7’den 70’e her yaştan yurttaşla görüşen Başkan Seçer’e yurttaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Seçer, pazar esnafına ‘Kolay gelsin’, yurttaşlara da ‘İyi alışverişler’ dileğinde bulunurken; gelen talepleri de dinledi.

Gerçekleştirdiği halkçı projelerle Mersinlilerin takdirini toplayan Başkan Seçer’e pazar ziyareti esnasında; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdülhalim Batur, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Okan Kaya, CHP Toroslar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mertcan Uz, Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları ile çok sayıda muhtar eşlik etti.

Güneykent halkından Başkan Seçer’e yoğun ilgi

Güneykent Pazar Yeri’nde pazarcı esnafı ve yurttaşlarla bir araya gelen Seçer, pazarcı esnafına ‘Hayırlı İşler’ ve ‘Kolay gelsin’ dileklerinde bulundu. Seçer, yurttaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı. Başkan Seçer’i karşılarında gören esnaf, yurttaş ve özellikle de çocuklar Seçer ile bol bol fotoğraf çektirdi. Seçer, yurttaşlarla ve esnafla sohbet ederek, onların taleplerini hem yerinde dinledi hem de gelen talepleri bürokratlarına not aldırdı.

Sesi güzel bir pazarcı da Seçer’e şarkı söylerken, yüzlerde tebessüm ettirdi. Yurttaşların halini hatırını soran Seçer’e yurttaşlar; “Her zaman arkanızdayız” derken, bir başka yurttaş da Seçer için dua ettiğini söyledi. Yurttaşlar ayrıca; “Çalışmalarını görüyoruz, seni seviyoruz. Seni görmek için koşa koşa geldim” deyip Seçer’e olan sevgilerini gösterdi. Pazarcı esnafı da Seçer’e; “Seni seviyoruz. Çalışmalarından memnunuz” derken, bir başka yurttaş ise özel gereksinimli bireylere vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı Seçer’e teşekkürlerini iletti. Seçer’e olan sevgilerini dile getiren yurttaşlar, memnuniyetlerini de ifade ettiler. Yurttaşlar ayrıca, Seçer’in belediye başkanlığından duydukları memnuniyeti de aktardılar.

Seçer, LGS’ye girecek öğrenciye başarılar diledi

Bir anne de 15 Haziran Pazar günü Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) girecek olan kızı için de Seçer’den şans dilemesini istedi. Seçer de uğur getirmesi için sınava girecek öğrenciye sarıldı ve güzel dileklerde bulundu, başarılar diledi. Sınava girecek öğrenciye, stres yapmaması gerektiğini öğütleyen Seçer, “Umarım muvaffak olursun” dedi.

Pazar ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından yurttaşlara pazar çantası ve çocuklara da oyuncak dağıtımı yapıldı

Seçer, Güneykent Mahalle Muhtarlığı ile Toroslar İlçesi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti

Başkan Seçer, Pazar Yeri ziyaretinin ardından, Güneykent Mahalle Muhtarlığı ile Toroslar İlçesi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada, Mahalle Muhtarı ve Toroslar İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Ayhan ve Toroslar İlçesi’nde hizmet veren çok sayıda muhtarla bir araya gelen Seçer’e mahalle muhtarları, mahallelerine yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 



 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA