5 Şubat 2026 Perşembe


11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:54   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN EMEKLILERE GÜÇLÜ MESAJ: “ONURLARıNı KORUYARAK YANLARıNDA OLACAĞıZ”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”  
 
     
   

Tolga Gökçeli Mezitli İlçe Başkanlığı’na Adaylığını Açıkladı


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkan Yardımcısı Tolga Gökçeli, partisinin Mezitli İlçe Başkanlığı’na adaylığını kalabalık ve coşkulu bir toplantı ile kamuoyuna açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin önde gelen birçok isminin yanı sıra gençlik ve kadın kolları üyeleri ile partinin neferliğini yapmış her yaştan yurttaşın katıldığı adaylık açıklamasında CHP’yi her zaman en yükseğe taşımanın hedefi ile çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Gökçeli “Mazimizin, gençliğimizin ve enerjimizin verdiği heyecanla bugün bir sorumluluğa talibim. Her zaman daha iyisi mümkün anlayışıyla çalışıp, ‘Bu bize yetmez daha da iyisini yaparız’ diyerek büyük bir ekiple yola çıkıyoruz” dedi.

 

Tarih : 15 Ağustos 2025 Cuma 20:06   Okunma : 465

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkan Yardımcısı Tolga Gökçeli, düzenlediği basın toplantısı ile CHP Mezitli İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Gökçeli adaylığını; CHP Mezitli İlçe Örgütü mensuplarının yanı sıra partinin gençlik ve kadın kolları üyeleri ile çok sayıda yurttaşın alkış ve sloganlar eşliğinde açıkladı.

CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz’ın da katıldığı adaylık açıklaması konuşmasına, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek başlayan CHP Mezitli İlçe Başkanlığı Adayı Tolga Gökçeli, “Çağrımızı ‘Mezitli için hep beraber’ diyerek yaptık, çünkü biliyoruz ki, tarihte görülmemiş bir saldırı altındayız ve diz çökmeyen bir gelenek olarak bu saldırılar karşısında hepimiz aynı şeyi söylüyoruz; ‘Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz’dedi

CHP Mersin Örgütü’nün her kademesinden üyeler ile Belediye meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda, geçmiş yıllarda Mezitli’de CHP Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığını hatırlatan Gökçeli, ilçenin sokaklarını karış karış bildiğini, insanını ve onların sorunlarını tanıdığını, partiye geçmişten bugüne emek vermiş herkesi isim isim bildiğini söyledi. Gökçeli, “Yıllardır verilen onca emek, alınan onca görev ve sorumluluk karşısında, bizi hiç yanıltmayan, hayal kırıklığına uğratmayan Mezitli. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi, Cumhuriyet değerlerinin güvencesi, aydınlık yarınlarımızın teminatı Mezitli. Mazimizin, gençliğimizin ve enerjimizin verdiği heyecanla bugün bir sorumluluğa talibim. Her zaman daha iyisi mümkün anlayışıyla çalışıp, ‘Bu bize yetmez daha da iyisini yaparız’ diyerek büyük bir ekiple yola çıkıyoruz” diye konuştu.

Türkiye’ye mal olan bir başarı ile yüzde 60 oy alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Mezitli’de rekor oyla göreve gelen Ahmet Serkan Tuncer ile kentteki tüm başarıların kendilerini onurlandırıp yüzlerini ağarttığını dile getiren Gökçeli, “Aktif çalışan gençlik, kadın ve ana kademe örgütlerimizin fedakarca verdikleri mücadele böylece büsbütün anlam kazanıyor, sahada yollar, gittiğimiz her yerde kapılar açılıyor. Ancak bu bize yetmez. Türkiye’de iktidar olmadıkça, bu zulüm düzenini paramparça etmedikçe buralardaki başarılarımız bize yetmez. Oyların fazlası bize yetmediyse, daha da fazlasını alırız diyerek çalıştık ve bunu hem 2023 genel hem de 2024 yerel seçimlerinde başardık. Bugün daha da fazlasının yetmediğini gördük, fazlası da yetmiyorsa tamamına talibiz” ifadelerini kullandı.

CHP Mezitli İlçe Başkanlığı’na seçilmesi halinde kendisinin ve ekibinin, üyerin talep ve isteklerinden, kavga ve mücadeleden, sahadan ve çalışmaktan kaçmayacağının altını çizen Gökçeli, “Eğer biz Cumhuriyet Halk Partiliysek, daha da ileri gidiyorum eğer biz Cumhuriyet Halk Partisinin ta kendisiysek hiçbir şeyden korkmayacağız. Dün korkmadık, bugün korkmuyoruz, yarın da korkmayacağız. Ben bu yola çıkarken, bana destek veren, vermeyen, arayan, ‘Yanındayız’, ‘Arkandayız’ diyen ve hatta arayıp ‘Seni severiz. Sen bu partinin bir evladısın, emeğin de çok, bu işi de iyi yaparsın ama biz yine de karşındayız’ diyen tüm partililerime teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

CHP’nin kapısından içeriye ilk kez çocuk yaşlarında girdiğini ve aradan geçen zaman içerisinde en iyi öğrendiği olgunun cesaretlendirmek olduğuna dikkat çeken Gökçeli konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Bana siyaset hayatımda birilerine cesaret vermek de nasip oldu, partililerimden güç alarak cesaret bulmak da. Beni bugün de cesaretlendirdiniz, onurlandırdınız. Ait olduğum yerde, yol arkadaşlarımızın, partili emekçilerimin huzurunda yeniden tüm kamuoyuna ilan ediyorum, Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanlığına Adayım. Bu yolculuğumuzun partimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin bir evladı olarak, Mezitli’nin bir evladı olarak, üyelerimizin desteğini istiyorum. Yolumuz açık olsun. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA