30 Mayıs 2025 Cuma


14:35   KAĞıT, KARTON VE AMBALAJ SEKTÖRÜ, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’DA GÜÇLENIYOR   14:01   TARSUS TURIZMDE YENI BIR DÖNEME GIRIYOR   13:40   BÜYÜKŞEHIR’DEN FAKıLı MAHALLESI’NE SULAMA BORUSU DESTEĞI    13:27   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ ÜRETICININ SESI OLUYOR   13:01   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI MECLIS TOPLANTıSı ANKARA’DA GERÇEKLEŞTIRILIYOR   10:49   DENIZ ARAÇLARıNıN BAKıM VE ONARıMı BÜYÜKŞEHIR’IN USTALARıNDAN…   15:20   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “MERSIN’DE CHP’LI BELEDIYELER ÇALıŞıYOR, IKTIDAR SADECE IZLIYOR!”   15:07   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN: “GEZI, HALKıN ORTAK VICDANıDıR VE GELECEĞE YAZıLMıŞ BIR MANIFESTODUR”   13:28   MTSO BAŞKANı SABRI TEKLI’DEN, İSO 500 LISTESINE GIREN FIRMALARA TEBRIK   13:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARıN GELIŞIM SÜREÇLERINI YAKıNDAN TAKIP EDIYOR   13:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN TEMIZLIK ÇAĞRıSı   13:18   NIDANUR VE NISA KARDEŞLER, HAYALLERINE KıR ÇIÇEKLERI ILE YÜRÜYOR   10:01   ŞEHIR TIYATROSU , GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZI’NDE   19:55   MERSIN BAROSU: “AYRıMCıLıĞıN GELDIĞI SON ACı NOKTA !”    15:02   TARSUS TSO YÜKSEK İSTIŞARE KURULU 2025 YıLı TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   14:50   TOROSLAR’DA KADERINE TERK EDILEN GÖLET ALANıNDA ıSLAH ÇALıŞMALARıNA BAŞLANDı   09:38   BÜYÜKŞEHIR, DENIZ VE KıYı YAŞAMı İÇIN VATANDAŞ BILIMI ETKINLIĞINE EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ONKOLOJI HASTALARıNA ÜCRETSIZ ULAŞıM HIZMETI SAĞLıYOR   09:24   TARSUS`TA "25.05.2025"TE 20 ÇIFTIN NIKAHı KıYıLDı   23:05   ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`NIN HER YERINDE BIRLEŞEN DEMOKRATLAR, OTOKRATLARıN ZULMÜNE GALIP GELECEK  
 
     
   

İlbank’tan Meski’ye Ziyaret


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Alaeddin Alkaç’ı İLBANK A.Ş. Adana Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner başkanlığındaki heyet ziyaret etti. Konuk heyet; MESKİ’nin hizmetlerine ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

 

Tarih : 18 Kasım 2019 Pazartesi 22:58   Okunma : 507

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Alaeddin Alkaç’ı İLBANK A.Ş. Adana Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner başkanlığındaki heyet ziyaret etti. Konuk heyet; MESKİ’nin hizmetlerine ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç’ın makamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı olarak MESKİ ve İLBANK’ın çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında Alkaç, “Bölge Müdürümüz’e ve değerli heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak için çalışmalar yapıyoruz. Mersinimize ve memleketimize güzel işler yapmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Daha sonra MESKİ Genel Müdürlüğü İdari Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda Genel Müdür Alaeddin Alkaç öncülüğünde MESKİ’nin yaptığı işlerin özetini gösteren bir sunum yapıldı. MESKİ faaliyetlerinin yanı sıra Mersin genelinde müşterek yürütülen yatırımlara yönelik fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, ortak sorunlar masaya yatırılarak, çözüm önerileri ve fikirler paylaşıldı.

Heyet, ziyaret kapsamında MESKİ yöneticileri ile ortak tecrübe, birimler arası karşılıklı fikir alışverişi ve yeni dönemdeki yatırımlar, proje, planlama, mali destek (hibe kredisi) konusunda paylaşımlarda bulundu.

İLBANK heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve kurumlar arası koordinasyonun öneminden bahseden MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in vizyonuyla çalışmalarına artan tempoyla devam ettiklerini ifade etti. Alkaç, “Kısa bir süre önce göreve başlamış olmamla birlikte ilgili daire başkanlıklarımız ve şube müdürlüklerimizle Mersinimiz’in alt yapısına ilişkin durum değerlendirmesinde bulunarak, yol haritamızı belirledik. Çalışma stratejimizi ve finansman yönetim planımızı oluşturduk. Vatandaşımızın kesintisiz içme suyuna ulaşması, kanalizasyon ve yağmur suyunun tahliyesi için önemli yatırımlar gerçekleştirmemiz gerek. Plan ve programlar dahilinde çalışmalarımız devam edecek. İçme suyu ve alt yapı problemi yaşayan hiçbir mahalle bırakmak istemiyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte şehrimiz için büyük projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

İLBANK A.Ş. Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, MESKİ Genel Müdürü ve MESKİ bürokratları ile yaptıkları görüşmenin Mersin adına çok faydalı geçtiğini belirterek, “Program kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Genel Müdürlüğü’nün konuğuyuz. Sayın Genel Müdürümüz Alaeddin Alkaç’ın şahsında bize gösterilen konukseverlik nedeniyle kurumum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  MESKİ, İLBANK, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA