5 Şubat 2026 Perşembe


11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:54   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN EMEKLILERE GÜÇLÜ MESAJ: “ONURLARıNı KORUYARAK YANLARıNDA OLACAĞıZ”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”  
 
     
   

“Hayır” daha bitmedi..


CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mersin’de referandum sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

 

Tarih : 18 Mayıs 2017 Perşembe 11:32   Okunma : 730

Akdeniz ilçesindeki Sulama Birliği, Ziraat Odası, Tüm Emlakçılar Odası ve Bakkallar ve Bayiler Odasını ziyaret eden Atıcı, Mersin’de Sivil Toplum Kuruluşları ve Odaların, referandum sürecindeki demokratik tutumlarının kentteki birliği daha da güçlendirdiğini söyledi. Ziyaretlerine CHP Tarsus İlçe Başkanlığında parti üyeleriyle bir araya gelerek devam eden CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, referandum değerlendirmelerini yaptı.

Siyasi hayatı boyunca böyle bir çalışma dönemi geçirmediğini söyleyen Atıcı, tüm yoldaşlarım canları pahasına çalıştı, Mersin böyle bir birlikteliğe daha önce hiç şahit olmamıştı. Meraklanmayın, “hayır” daha bitmedi” dedi. Tarsus İlçe Başkanlığındaki ziyaretin ardından, Tarsus’un Buğday Pazarı mevkiindeki kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Atıcı Tarsus’ta vatandaşlarımızın demokratik Cumhuriyetimize sahip çıktığını belirterek onlara teşekkür etti.

Tarsus’ta 6 aydır devan eden esrarengiz kazının da peşini bırakmayan Aytuğ Atıcı, yaptığı açıklamada; “mahkeme tarafından verilmiş gizlilik kararı olmamasına rağmen kamu alanına kimse alınmıyor. Burada milletle, milletin vekili karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor. Kazı alanında ne arandığını bu milletin bilmeye hakkı var. Burayı açacaklar, şeffaf hale getirecekler. Ben bu işin peşini asla bırakmayacağım” dedi.

Aytuğ Atıcı’nın teşekkür ziyaretlerini bu hafta Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde sürdüreceği öğrenildi.

 






Paylaş :
Etiketler :  chp, başdanışman, prof.dr.aytuğ atıcı, chp.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA