1 Haziran 2025 Pazar


20:30   YENIŞEHIR BELEDIYESI HALK KARTıN MAYıS AYı TUTARLARıNı YATıRDı   19:35   BAŞKAN YıLDıZ: “HIÇBIR BELEDIYE BAŞKANı DIZ ÇÖKMEYECEK, HIZMETLERIMIZE DURMADAN DEVAM EDECEĞIZ’’   17:27   DOĞAN DALDA: ‘MIP’YI ATATÜRK PARKı’Nı DÜZENLEMEYE ÇAĞıRıYORUZ!’   15:20   TARSUS’TA MINIKLERDEN MEZUNIYET COŞKUSU   13:59   KURBAN BAYRAMı E-TICARET SEKTÖRÜNÜ HAREKETLENDIRDI   10:40   MESKİ, SILIFKE’DE İÇME SUYU İYILEŞTIRME ÇALıŞMALARıNı TAMAMLADı   21:37   “İLIÇ’TE SIYANÜR SıZıYOR, MARMARA’DA MÜSILAJ HORTLUYOR AMA ‘ÇED OLUMLU’ DIYORLAR”   16:56   SARAÇHANE EYLEMLERINDE TUTUKLANAN 14 ÖĞRENCIYE TAHLIYE   14:10   MERSIN SANAYIDE VITES YÜKSELTTI; 23 FIRMA BIRINCI İSO 500’DE   12:55   “TÜRKIYE’NIN MADEN YATAKLARı VE RUHSATLARı HARAÇ MERAÇ SATıŞA ÇıKıYOR”   10:40   BÜYÜKŞEHIR’IN MERCAN BILIM MERKEZI’NDE ÇOCUKLARA SıFıR ATıK BILINCI AŞıLANıYOR   10:20   MERSINLI ÜRETICILER BÜYÜKŞEHIR’LE BILINÇLENIYOR   04:17   BÜYÜKŞEHIR, HALK KART ÖDEMELERI HESAPLARA YATıRıLDı   14:35   KAĞıT, KARTON VE AMBALAJ SEKTÖRÜ, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’DA GÜÇLENIYOR   14:01   TARSUS TURIZMDE YENI BIR DÖNEME GIRIYOR   13:40   BÜYÜKŞEHIR’DEN FAKıLı MAHALLESI’NE SULAMA BORUSU DESTEĞI    13:27   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ ÜRETICININ SESI OLUYOR   13:01   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI MECLIS TOPLANTıSı ANKARA’DA GERÇEKLEŞTIRILIYOR   10:49   DENIZ ARAÇLARıNıN BAKıM VE ONARıMı BÜYÜKŞEHIR’IN USTALARıNDAN…   15:20   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “MERSIN’DE CHP’LI BELEDIYELER ÇALıŞıYOR, IKTIDAR SADECE IZLIYOR!”  
 
     
   

Silifke’den Özlem Özdil geçti..


44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin 4. Gününün akşamında sahne alan Türk Halk Müziği ses ve saz sanatçısı Özlem Özdil, türkülerle dolu bir konser verdi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2017 Cuma 00:16   Okunma : 1343

44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin 4. Gününün akşamında sahne alan Türk Halk Müziği ses ve saz sanatçısı Özlem Özdil, türkülerle dolu bir konser verdi.

Kendine özel sesi ve şelpe tekniğini en iyi icra eden bağlama sanatçılarından biri olan Özlem Özdil, Göksu Parkı Festival Alanında hayranlarına muhteşem bir dinleti sundu. Ünlü sanatçıya günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

Gece geç saatlere kadar sergilediği performansıyla, sevenlerine hoşça vakit yaşatan Özdil, Silifkelilere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı. Özdil’in türkülerine zaman zaman hayranları da eşlik ederek, hep bir ağızdan söylediler.

“SİLİFKE’DE KONSER VERMEKTEN ÇOK BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM”

Müzik ve Folklor etkinlikleri kapsamında Silifke’de konser vermekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Özlem Özdil, “Özellikle bu muhteşem seyirciyle beni buluşturan değerli Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Silifke gerçekten yaşamaya değer, cennetten bir ilçe. Havası, kokusu, yeşilliği ve denizi ile muhteşem bir kent. Böyle bir ortamda konser vermek beni ayrıca keyiflendirdi. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes ise, “Alanı dolduran binlerce vatandaşlarımıza ve siz değerli Özlem Özdil’e bu güzel konser için teşekkür ediyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  başkan mustafa turgut, 44.uluslararası müzik ve folklor festivali, chp, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 



 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA