5 Şubat 2026 Perşembe


11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"   16:50   SURIYE VE RUSYA ASKERI IŞ BIRLIĞI ÜZERINE GÖRÜŞTÜ   16:49   SÜREÇ KOMISYONUNDA "ORTAK RAPOR" TOPLANTıSı... MURAT EMIR: "ATıLMASı GEREKEN ADıMLARLA ILGILI BÜYÜK ORANDA GÖRÜŞ BIRLIĞI OLDUĞUNU SÖYLEYEBILIRIM"   16:49   CHP’LI BAŞARıR’DAN EPSTEIN BELGELERINE ILIŞKIN TBMM’YE ÇAĞRı: "TBMM BU OLAYA EL ATARAK, BU OLAYLA ILGILI MESAJLARıNı VEREREK TÜM DÜNYAYA SES OLMALıDıR"   15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:54   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN EMEKLILERE GÜÇLÜ MESAJ: “ONURLARıNı KORUYARAK YANLARıNDA OLACAĞıZ”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”  
 
     
   

Ulaşım sektöründeki işletmecilere büyük müjde..


Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Nesil Aydın; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanattin Kocamaz’la yaptıkları uzun soluklu görüşmeler sonucu ulaşım sektöründeki ticari araçların farklı yerlerde ve birimlerde verilen işletme ruhsatı, tahsis belgesi, vize, araç uygunluk belgesi vb.

 

Tarih : 6 Haziran 2017 Salı 10:38   Okunma : 698

Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Nesil Aydın; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanattin Kocamaz’la yaptıkları uzun soluklu görüşmeler sonucu ulaşım sektöründeki ticari araçların farklı yerlerde ve birimlerde verilen işletme ruhsatı, tahsis belgesi, vize, araç uygunluk belgesi vb. gibi tüm işlemlerinin artık sadece Ulaştırma Daire Başkanlığınca tek elden ve tek yerden verileceğini müjdeledi.

Başkan Aydın, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamasında; Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer önderliğinde; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile yaptıkları görüşmelerde, ulaşım sektöründeki ticari araç işletmecilerinin uzun yıllardır adeta kangrene dönen köklü bir sorununa neşter vurduklarını ifade etti. Daha önce servis araçları başta olmak üzere tüm ticari araç işletmecilerinin dilekçe, işletme ruhsatı, tahsis belgeleri, vize işlemleri, izin belgesi, araç uygunluk belgesi, para yatırma işlemleri, harç ödeme gibi işlemlerini farklı yerlerde hizmet veren birimleri  kapı kapı dolaşarak gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Aydın; Başkan Kocamaz’la bir milat başlatarak tüm bu hizmetlerin artık Ulaştırma Daire Başkanlığınca  tek elden ve tek yerden verilmeye başlandığını söyledi.

Başkan Aydın; “Başta servisci esnafı olmak üzere ticari araç işletmecilerinin sessiz çığlığına kulak veren, esnafın kapı kapı dolaşmasının önüne geçerek, bütün işlemlerin tek yerden verilmesini sağlayan ve bu anlamda  bir milat başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yine bu girişimlerimizde bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan ve her adımımızda destek olan Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’e de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 






Paylaş :
Etiketler :  nesil aydın, mersin servis işletmecileri, esob, burhanettin kocamaz.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA