7 Ağustos 2025 Perşembe


16:12   TOROSLAR KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKINLIĞINE HAZıR   16:08   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "BIZIM OLDUĞUMUZ BIR KOMISYONDA BIR ANAYASA ÇALıŞMASı ASLA OLMAYACAK, YAPıLAMAZ"   16:06   DEM PARTILI CENGIZ ÇIÇEK, SAHTE BELGE VE DIPLOMA ŞEBEKESININ FAALIYETLERINE ILIŞKIN TBMM’YE ARAŞTıRMA ÖNERGESI SUNDU   16:04   GAMZE TAŞCıER’DEN ÖLDÜRÜLEN TBMM PERSONELINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:02   İBB BAŞKANVEKILI ASLAN: EKREM İMAMOĞLU’NUN YOL ARKADAŞLARı OLARAK ASLA USANMAYACAĞıZ, BıKMAYACAĞıZ BU MILLETE HIZMET ETMEKTEN   15:52   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN SAHADA YOĞUN MESAI   15:43   MÜSİAD MERSIN ŞUBESI BAŞKANı KAYAN “KARDEŞLIK BAĞLARıMıZı YATıRıMA DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN LGS BAŞARıSı: 340 ÖĞRENCI NITELIKLI LISELERE YERLEŞTI   10:28   CHP’LI GÜRER: “SAYıN CUMHURBAŞKANı ’KASıM AYıNDA ÖDEME YAPıLACAK’ DEDI AMA ÇIFTÇININ O GÜNE KADAR DAYANACAK HALI KALMAMıŞ”   10:18   AKİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: “TEMMUZ’DA 1.305 MILYAR DOLARLıK İHRACATLA TÜRKIYE ORTALAMASıNı GERIDE BıRAKTıK”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı GENÇLIK KÖPRÜSÜ   07:40   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN PTT’DEKI KıYıMA SERT TEPKI: “DEVLET ELIYLE GÜVENCESIZLIĞE ZEMIN HAZıRLANıYOR”   22:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN MUT’A SAĞLıK KALKANı: SINEKSIZ YAZ İÇIN KESINTISIZ MÜCADELE   20:25   MESKİ’DEN KARAHıDıRLı’YA 40 YıLLıK SORUNU BITIREN DEV YATıRıM: “SU CENNET OLDU”   15:55   SAHTE E-IMZA ILE YÜZLERCE SAHTE DIPLOMA IDDIASı... CHP’LI SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "BU, TÜRKIYE’NIN DIJITAL EGEMENLIĞINE AÇıK BIR SALDıRı"   15:53   ÖZGÜR ÇELIK: “MURAT ÇALıK DERHAL TAHLIYE EDILMELI, TÜRKIYE’YE BU AYıBı YAŞATANLARı INATLARıNDAN VAZGEÇMEYE ÇAĞıRıYORUZ”   15:50   CHP YARıN 21 ILDE SAHAYA INIYOR   15:07   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KUZOLUK’A KONFORLU ULAŞıM HAMLESI   12:25   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TÜRKIYE’YE MODEL OLACAK EĞITIM VIZYONU: BETEM’LERLE GÜÇLÜ NESILLER YETIŞIYOR   09:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK MODEL: MOLA EVLERI ILE HEM ÇOCUKLARA DESTEK HEM AILELERE NEFES  
 
     
   

Akdeniz Belediyesinde,Vergi Emlak Ve Borç Yapılandırmasında Son Gün 31 Ocak 2021


Akdeniz Belediyesi; 31 Ocak 2021 Pazar gününe dek uzatılan vergi, borç ve idari para cezalarının yapılandırma imkânından faydalanmaları için vergi mükellefi vatandaşlara çağrıda bulundu.

 

Tarih : 21 Ocak 2021 Perşembe 10:36   Okunma : 334

Yeni düzenlemeyle; daha önce 31 Aralık 2020 olarak açıklanan vergi, borç ve idari cezalarda yapılandırma süreci, bu yılın Ocak ayı sonuna kadar uzatılmıştı. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 31 Ocak 2021 Pazar gününe dek uzatılan vergi, borç ve ceza yapılandırmasından faydalanmaları için vatandaşlara çağrı yaptı.

İnternet üzerinden de ödeme yapabilmek mümkün

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam vergisi ile diğer vergi ve para cezalarını ödemede, vergi mükellefi olan vatandaşlara; 18 aya varan taksitlendirme imkânı sunuyor. Vergi, borç veya her türlü idari para cezasını ödemek isteyen vatandaşlar, belediye hizmet binasına gelmeden; internet erişimi olan bilgisayar veya cep telefonları üzerinden https://e-belediye.akdeniz.bel.tr adresine giriş yaparak ödemelerini yapabiliyor. Bu tür ödeme için vatandaşların TC kimlik numaraları ile banka kartı numaralarını sisteme tanıtmaları yeterli.

Vatandaşlar, HES kodu kontrolünün ardından binaya alınıyor

Akdeniz Belediyesi; Koronavirüs salgınına karşı alınan sıkı tedbirler kapsamında, vatandaşların merkez belediye binasına girişleri esnasında, HES (Hayat Eve Sığar) kodu kontrolü de yapıyor. HES kodu olmayan vatandaşlara ise görevli personeller, gerekli tedbirleri alarak yardımcı oluyor. Bu nedenle iş ve işlemleri için Akdeniz Belediye binasına gelecek olan vatandaşların, işlemlerinin daha kısa sürede tamamlanması için, belediyeye gelmeden önce HES kodlarını önceden almalarında yarar var.

Yapılandırmada son gün 31 Ocak 2021

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden, vergi mükellefi vatandaşlara yapılan çağrıda, vergi ödemelerinin bir vatandaşlık görevi olduğu hatırlatıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Belediyemize olan 31 Ağustos 2020 tarihinden önce tahakkuk etmiş vergi ve ceza borçlarına dair yapılandırma işlemlerinizi, veznelerimiz veya www.akdeniz.bel.tr internet sitemize giriş yapıp; https://e-belediye.akdeniz.bel.tr modülü üzerinden 31 Ocak 2021 tarihine dek yapabilirsiniz. Belediyeye borcu bulunan vatandaşlarımızın, bu süre uzatımını değerlendirmesinde kendileri adına büyük fayda var. Ayrıca bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, (0324 3366583) numaralı telefonu da arayabilirler.”






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, VERGİEMLAK, VE, BORÇ, YAPILANDIRMASINDA, SON GÜN, 31 OCAK 2021, AKDENİZ, BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA